Antena 3 Actualitate Sănătate Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Creierul te apropie de Dumnezeu. În Biblie spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat”

Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Creierul te apropie de Dumnezeu. În Biblie spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat”

de Andreea Cigolea    |    03 Iun 2021   •   09:35
Prof. dr. Vlad Ciurea: ”Creierul te apropie de Dumnezeu. În Biblie spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat”

Profesorul Vlad Ciurea a explicat importanța creierului uman.

Toate organele noastre sunt legate de creier și depind de comenzile sale pentru o bună funcționare.

”Creierul ni l-a dat Dumnezeu. Creierul este centrul de comandă, se află la pupitru, la butoane, și apasă. Este incredibil ce putere are. El este cel care dezvoltă inteligența, care studiază Universul. Creierul te apropie de Dumnezeu, pentru că există și centri ai credinței.

Cu cât ești mai prins în probleme de viață, la limita dintre viață și eternitate, cu atât te apropii de structura creier și te apropii de Ființa Supremă.

Dacă la nivelul unui organ, peste noapte, se întâmplă o supărare, acest organ „pleacă” cu petiția la împărăție și-i transmite creierului: „Dragul meu creier, eu, stomacul, mă simt rău, că am mâncat prea mult”. Și atunci, creierul îi dă comanda: „Varsă! Du-te la WC”. Și stomacul execută. Și iar trimite depeșa: „Înălțimea ta, încă nu mă simt bine”. Și creierul zice: „Mai varsă o dată! Ia un medicament!”.

În Biblie spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat

Creierul dă comanda, nu organul care este mic, jos undeva. Este foarte interesant acest feed back care se efectuează între creier și organe, zi și noapte, atâta timp cât suntem pe pământ”, a declarat neurochirurgul, potrivit Trinitas TV.

Toate organele trec, mai mult sau mai puțin, prin suferințe pe care noi le creăm. În Biblie spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat. Avem atâtea celule nervoase esențiale numiți neuroni, încât noi putem trăi 300 de ani.

Noi pierdem o celulă nervoasă pe secundă. Și totuși putem să mergem înainte, și totuși putem să funcționăm. Dacă se întâmplă o dereglare a diferitelor organe și acestea trimit aceste informații către creier, creierul încearcă să le rezolve”, a explicat neurochirurgul Vlad Ciurea.

×
Subiecte în articol: vlad ciurea Dumnezeu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close