Antena 3 CNN Actualitate Şapte angajaţi ai Primăriei din Lupeni au cheltuit peste 7.000 de euro pentru o vizită la Londra, sub pretextul că merg la funeraliile lui Margaret Thatcher

Şapte angajaţi ai Primăriei din Lupeni au cheltuit peste 7.000 de euro pentru o vizită la Londra, sub pretextul că merg la funeraliile lui Margaret Thatcher

Şapte angajaţi ai Primăriei din Lupeni au cheltuit peste 7.000 de euro pentru o vizită la Londra, sub pretextul că merg la funeraliile lui Margaret Thatcher
Sursa foto: Foto: theprisma.co.uk
de M.Z.    |    13 Apr 2013   •   18:37

Şapte angajaţi ai Primăriei din Lupeni au cheltuit peste 7.000 de euro pentru o vizită la Londra, sub pretextul că vor participa la funeraliile fostului premier Margaret Thatcher.

Oamenii însă s-au răzgândit între timp, iar Primăria susţine că de fapt angajaţii au fost trimişi la un schimb de experienţă pe marginea inundaţiilor.

Reprezentanţii Primăriei spun că deplasarea era necesară, pentru că este nevoie ca angajaţii să se specializeze în domeniul protecţiei civile.

Deplasarea acestora pe bani publici nu este văzută cu ochi buni de către localnici, care cred că aceşti bani puteau fi folosiţi pentru binele comunităţii.

Nemulţumirea lor este oarecum motivată, mai ales că în Lupeni este plin de gropi, localnicii nu au locuri de muncă, iar primăria are propriri puse de Direcţia de Finanţe Publice, pentru că autorităţile nu au plătit arieratele.

Abia peste două zile, când cei şapte angajaţi se vor întoarce, vor motiva de ce a fost mai importantă această deplasare decât achitarea datoriilor.

Fostul premier britanic Margaret Thatcher a murit luni, în urma unui atac cerebral, la vârsta de 88 de ani.

CINE A FOST MARGARET THATCHER

"Doamna de fier" a condus guvernul britanic din 1979 până în 1990. Este unicul prim-ministru, în 160 de ani de istorie britanică, reales de trei ori consecutiv.

Margaret Thatcher, la prima vizită în România. Vezi întâlnirea dintre "doamna de fier" şi Ceauşescu


"Urăm bun venit României în familia ţărilor libere". Cum comenta Margaret Thatcher, în 1989, căderea lui Nicolae Ceauşescu

Foto: theprisma.co.uk










×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close