Antena 3 CNN Actualitate Şapte străzi din sectorul 3 al Capitalei, fără gaze până sâmbătă după-amiază

Şapte străzi din sectorul 3 al Capitalei, fără gaze până sâmbătă după-amiază

Şapte străzi din sectorul 3 al Capitalei, fără gaze până sâmbătă după-amiază
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    26 Oct 2012   •   21:50

Alimentare cu gaze a şapte străzi din sectorul 3 este oprită de vineri seară, ora 21.00, şi până sâmbătă la ora 17.00, pentru remedierea unui defect tehnic identificat pe reţeaua de distribuţie, măsura afectând aproximativ 900 de consumatori, informează Distrigaz Sud Reţele, potrivit Mediafax.

Gazele sunt oprite pe străzile Mircea Vodă, Unirii, Nerva Traian, Vameşului, Turturelelor, Popa Nan şi Călăraşi.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, compania de distribuţie roagă clienţii să verifice că toate aparatele care utilizeză gaze naturale sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

"În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele, la numărul de telefon 021. 9281", mai precizează Distrigaz Sud Reţele.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close