Antena 3 CNN Actualitate Sărbătorește Halloween cu distracție și promoții la Vlad Cazino

Sărbătorește Halloween cu distracție și promoții la Vlad Cazino

Mai sunt puține zile până la Halloween, dar fiecare zi este motiv de sărbătoare pe platforma Vlad Cazino - website-ul de jocuri de noroc online cu un concept unic, cu brand românesc, axat 100% pe jocuri de cazino online și bingo online.

Sărbătorește Halloween cu distracție și promoții la Vlad Cazino
de Gabriel Dano    |    29 Oct 2020   •   13:33

Vampirul Vlad te așteaptă să te bucuri împreună cu el de venirea Halloween - doar este sărbătoarea preferată pentru orice vampir, chiar și pentru unul atât de prietenos și pus mereu pe distracție, așa cum este Vlad. Acesta a pregătit clienților Vlad Cazino surprize noi, care se alătură celorlalte beneficii existente în această perioadă în cazinoul online.

Campania de Halloween aduce surprize în fiecare zi. Până pe data de 28 octombrie 2020, primești 50 de rotiri la slotul Rise of Merlin la prima depunere de cel puțin 100 RON. În următoarele două zile, pe 29 și 30 octombrie, jocurile eligible din Turneul de Halloween îți aduc beneficii suplimentare. Primii 30 de jucători cu cel mai mare câștig egalizat vor împărți fondul de premiere de 10.000 RON. De Halloween, pe 31 octombrie, este ziua mini-jocurilor la Vlad Cazino. Joacă cel puțin 40 RON la mini-jocuri și vampirul Vlad îți dăruiește 5 rotiri la Epic Joker. Nu uita că trebuie să optezi pentru promoții în contul tău online pentru a te bucura de toate avantajele.

Tot în ziua de Halloween ai și o altă surpriză: "Muritorilor, precum știți am abandonat de mult timp domeniul părintesco-vampiresc și cimitirul unde am învățat șotronul. Nu regret însă că am adus șmecheria pe vampirie și în viețile voastre, dar în noaptea de Halloween mă cuprinde nostalgia. Ce mai bun remediu decât să vă pregătesc o noapte înspăimântător de câștigătoare? Alege-ți o criptă până la miezul nopții și joacă rotirile de la slotul Halloween Jack pentru a avea niste câștiguri nemuritoare", spune vampirul Vlad pe vladcazino.ro. Mecanismul este simplu: deschide slotul Halloween Jack, alege-ți o criptă pentru a afla câte rotiri ai câștigat, joacă rotirile gratuite.

Interesant este că distracția continuă și după noaptea de Halloween. Pe 1 noiembrie este momentul ideal să te relaxezi la Jackpot poker cu o nouă promoție blanao. Poți să primești un Tichet HexaPro de 1 euro, dacă deschizi secțiunea de HexaPro într-un anumit interval online - detalii complete pe vladcazino.ro, unde poți găsi informații și despre noul HexaBingo, cea mai noua provocare în bingo online. "După îndelungate experimente, magii și vrăjitorii a apărut cel mai șmecherific bingo – HexaBingo. Adună-ți prietenii și jucați pentru cele mai tari premii din istorie. Nu rata senzațiile tari pe care le ai zi de zi, nu doar de Halloween", mai spune Vlad.

Nu uita de VladMobilul din campania de toamnă! Doar la Vlad Cazino, doar până pe 30 noiembrie, mai ai timp să participi la promoția care îți poate aduce cel mai senzațional premiu din istoria cazinourilor online: un automobil sport de lux, un Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP. Cum câștigi VladMobilul? Joci de cel puțin 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea finală. Poți acumula mai multe tichete, deci ai mai multe șanse la tragerea la sorți. Te vezi la volanul acestui Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP? Poți transforma visul în realitate, acumulând șanse pentru marea extragere. 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close