Antena 3 CNN Actualitate SĂRBĂTORI FERICITE! Google sărbătorește Crăciunul cu un Doodle special. Cele mai calde MESAJE DE CRĂCIUN

SĂRBĂTORI FERICITE! Google sărbătorește Crăciunul cu un Doodle special. Cele mai calde MESAJE DE CRĂCIUN

SĂRBĂTORI FERICITE! Google sărbătorește Crăciunul cu un Doodle special. Cele mai calde MESAJE DE CRĂCIUN
24 Dec 2015   •   17:23
SARBĂTORI FERICITE de la Google. MESAJE DE CRĂCIUN. Google sărbătorește Crăciunul cu un Doodle special de Sărbători fericite. E vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRĂCIUN. Trimite un gand bun celor pe care îi iubești!

MESAJE DE CRĂCIUN. Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine

MESAJE DE CRĂCIUN, De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina


MESAJE DE CRĂCIUN.
De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină.

MESAJE DE CRĂCIUN
”Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!”

MESAJE DE CRĂCIUN
Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!

MESAJE DE CRĂCIUN. Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială!

Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.

MESAJE DE CRĂCIUN
. Ce sa trimiți înainte de Crăciun

MESAJE DE CRĂCIUN. Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!

MESAJE DE CRĂCIUN
. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”

„Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

MESAJE DE CRĂCIUN. Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire

Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!”

MESAJE DE CRĂCIUN. Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare.”

MESAJE DE CRĂCIUN
.”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

MESAJE DE CRĂCIUN
. „În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

MESAJE DE CRĂCIUN.
„Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

MESAJE DE CRĂCIUN. Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!

MESAJE DE CRĂCIUN
. Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!

Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit!
MESAJE DE CRĂCIUN







×
Subiecte în articol: sarbatori fericite urări de Crăciun
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close