Antena 3 CNN Actualitate Sase motive pentru a apela la ajutorul unui arhitect atunci cand vrei sa renovezi o casa in Bucuresti (P)

Sase motive pentru a apela la ajutorul unui arhitect atunci cand vrei sa renovezi o casa in Bucuresti (P)

Sase motive pentru a apela la ajutorul unui arhitect atunci cand vrei sa renovezi o casa in Bucuresti (P)
28 Iun 2019   •   13:01

Esti pe punctul sa te apuci de renovat o casa si te-ai gandit sa pornesti pe cont propriu, eventual intreband printre prieteni, economisind astfel banii pe care ar fi trebuit sa ii dai unui arhitect din Bucuresti? Sa stii ca e posibil sa faci o mare greseala! Un arhitect bun te poate indruma cu profesionalism prin tot hatisul procesului de renovare si te poate ajuta sa economisesti bani.

Iti vom prezenta in continuare cateva motive pentru care merita sa contactezi un arhitect din Bucuresti.

Un arhitect te poate indruma spre cei mai convenabili furnizori

Cu totii stim cat de mare este oferta de materiale de constructii in Bucuresti si cat de dificil poate fi sa alegem produsele de constructii de care avem nevoie. Un arhitect din Bucuresti, bun si cu experienta, nu se va ocupa numai de designul si structura casei tale, el avand toate informatiile necesare pentru a te indruma catre cei mai convenabili furnizori de materiale, adica acei furnizori care ofera produse de calitate la preturi foarte bune.

Un arhitect te ajuta sa sistematizezi etapele de renovare si discuta cu constructorii

Arhitectii au o vedere de anamblu asupra intregului proces si pot schita usor etapele de realizare a unei renovari de case. Ei te vor sfatui cand trebuie luate anumite decizii si vor fi prezenti pentru a raspunde profesional la intrebarile constructorilor. Odata ce constructorul stie ce are de facut, se va misca foarte repede, iar tu vei castiga timp considerabil in finalizarea proiectului.

Arhitectii au deja contacte foarte bune in domeniul constructiilor

Un arhitect bun din Bucuresti are relatii si contacte puternice atat cu antreprenorii, cat si cu constructorii si furnizorii, ei formand uneori o adevarata echipa si bazandu-se unii pe altii. Astfel este mult mai probabil sa beneficiezi de oameni de calitate, pe care probabil, daca ai incerca sa ii contactezi singur, nici nu ar fi disponibili.

Arhitectul te poate ajuta sa te incadrezi in bugetul stabilit

Poate ca ti se va parea ciudat, dar este adevarat! Desi te-ai gandi ca un arhitect inseamna o cheltuiala in plus, dimpotriva, el te poate ajuta sa reduci cheltuielile, ba chiar sa te incadrezi in bugetul pe care il ai alocat, fiind capabil sa te consilieze asupra modului in care poti investi cel mai bine banii, reducand pierderile la minimum.

Un arhitect stie ce adauga valoare la casa ta si ce nu

Nu ezita sa soliciti ajutorul unui arhitect din Bucuresti sau Ilfov, zona in care se doreste ca imobilele sa creasca in valoare si nu sa scada! Cu siguranta ca iti doresti ca investitia ta sa aduca un plus de valoare casei tale, iar un arhitect stie foarte bine cum se poate obtine acest lucru.

Arhitectul este impartial si poate veni cu idei la care tu nu te-ai gandit

Deseori noi suntem subiectivi atunci cand vine vorba de renovare si design ointerior si putem face alegeri pe care sa le regretam ulterior, dovedindu-se total neinspirate. Un arhitect, insa, nu va cadea in aceasta capcana, el avand o viziune cat se poate de obiectiva asupra intregului proiect.


 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close