Antena 3 CNN Actualitate Satul Balc se pregăteşte pentru vânătoarea de mistreţi organizată de Ion Ţiriac

Satul Balc se pregăteşte pentru vânătoarea de mistreţi organizată de Ion Ţiriac

Satul Balc se pregăteşte pentru vânătoarea de mistreţi organizată de Ion Ţiriac
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Ian 2011   •   21:13

Satul bihorean Balc se pregăteşte pentru celebra vânătoare de mistreţi organizată de Ion Ţiriac. Potrivit tradiţiei, în al treilea week-end din ianuarie, Balc va fi gazda unora dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Pregătirile se vor face exclusiv în interiorul domeniului de vânătoare, în timp ce în afara acestuia localnicii, angajaţi de omul de afaceri, se feresc să dea detalii despre eveniment.

Pregătirile pentru celebra vânătoare de mistreţi organizată de Ion Ţiriac sunt ţinute la mare secret şi în acest an. Localnicii se feresc să vorbească despre eveniment.

 


În sat a început deja să se vorbească despre vânătoarea lui Ion Ţiriac şi încet, dar sigur va începe şi agitaţia. Dacă se respectă regula în al treilea weekend din luna ianuarie Ion Ţiriac împreună cu invitaţii săi vor veni aici pe domeniul de la Balc să vâneze mistreţi.

"Pregătirile se fac în interiorul fondului de vânătoare, de 1800 de hectare, concesionat de la Romsilva, acolo practic au loc toate pregătirile", a declarat Arsenie Maruşan, primarul comunei Balc.

Pe raza comunei, singura acţiune este în ziua vânătorii, când se adună gonacii din zonă, care participă la această vânătoare. Toate pregătirile importante se fac în interiorul domeniului, iar gonacii vor fi recrutaţi cu o săptămână înainte de ziua vânătorii.

×
Subiecte în articol: sat vanatoare Ion Tiriac mistreti
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close