Antena 3 CNN Actualitate Satul Speranței s-a transformat dintr-o idee, în realitate. Peste doar câteva zile va fi pregătit să primească 200 de suflete

Satul Speranței s-a transformat dintr-o idee, în realitate. Peste doar câteva zile va fi pregătit să primească 200 de suflete

Satul Speranței s-a transformat dintr-o idee, în realitate. Astăzi, au ajuns primele case modulare la Rădăuți, iar alte transporturi sunt deja pe drum. 

Satul Speranței s-a transformat dintr-o idee, în realitate. Peste doar câteva zile va fi pregătit să primească 200 de suflete
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2022   •   20:43

Români din toată ţara s-au mobilizat pentru construcția caselor modulare din Rădăuți.

"Vreau să vă spun că suntem mai mult decât bucuroși pentru că în continuare cu ceea ce se instalează acum, Rădăuți o devenit din nou un pol al umanităţii și pe această cale chiar vreau să mulțumesc tuturor celor care din puținul lor au donat ceva pentru acești oameni năpăstuiţi ai soartei care ieri avea o casă și a doua zi s-au trezit cu bagajele la ușă", a spus Bogdan Loghin, primarul din Rădăuţi.

Proiectul este în plină desfășurare, iar în scurt timp Satul Speranței va putea găzdui primii refugiați din Ucraina.

Primele case modulare au fost deja instalate pe stadionul din Rădăuți. "Peste doar câteva zile Satul Speranței va fi pregătit să primească 200 de suflete", a transmis Radu Tiliţă.

Antena 3, în parteneriat cu Fundația Mereu Aproape și IGSU, construiește Satul Speranţei! Este o amplă acțiune de implicare civică, în ajutorul copiilor și femeilor nevoiți de război să-și abandoneze casele.

 

Puteți dona în conturile Fundației Mereu Aproape, atât în lei cât și în euro, în următoarele conturi:

DONAŢII - CONT LEI | RO05BRDE450SV07295334500

DONAŢII - CONT EURO | RO31BRDE450SV23761534500

Cel mai simplu, însă, puteți dona câte 2 euro la numărul special 8831*, printr-un sms cu textul Satul Speranței.

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom România Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. În rețeaua DigiMobil, numărul 8831 este disponibil doar pentru abonați și nu se percepe TVA pentru donații. Numarul nu are recurenta!

×
Subiecte în articol: Satul Speranţei
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close