Antena 3 CNN Actualitate Scandal în Corbeanca. Oameni lăsaţi fără bani şi fără case într-un cartier de lux

Scandal în Corbeanca. Oameni lăsaţi fără bani şi fără case într-un cartier de lux

Este scandal în localitatea Corbeanca de lângă Bucureşti acolo unde mai multe persoane ar fi fost păcălite de un bărbat de 54 de ani.

Scandal în Corbeanca. Oameni lăsaţi fără bani şi fără case într-un cartier de lux
Sursa foto: Pexels
de Silvia Preda    |    16 Feb 2022   •   18:03

Acesta a încheiat mai multe contracte de vânzare-cumpărare ale unor imobile care urmau să se construiască.

Oameni au rămas şi fără bani şi fără case

În perioada iunie 2015 - septembrie 2017, bărbatul respectiv, în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale, ar fi indus și menținut în eroare mai multe persoane vătămate, în contextul derulării unor contracte de vânzare-cumpărare a unor terenuri în comuna Balotești și a unor contracte având ca obiect edificarea unor construcții pe aceste terenuri.

Astfel, după ce ar fi primit sumele de bani de la persoanele vătămate, bărbatul respectiv nu ar fi procedat la transferul dreptului de proprietate și nici la edificarea construcțiilor asumate prin contracte, abandonând lucrările, fie în întegime, sau la stadii incipiente, fie executând lucrări parțiale și neconcordante cu graficele și termenele stabilite. Pentru menținerea în eroare a persoanelor vătămate, bărbatul le-ar fi oferit acestora prețuri promoționale ori bonusuri la achiziționarea altor terenuri, aflate în apropierea celor cumpărate inițial, iar după ce persoanele vătămate achitau sumele integral, acesta ar fi evitat în mai multe rânduri prefectarea contractelor, ulterior nemaiputând fi de găsit.

Bărbatul a fost prezentat Perchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus față de aceasta, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

×
Subiecte în articol: scandal Corbeanca bani case Cartier
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close