Antena 3 CNN Actualitate Scandal la un club din Mamaia, din cauza DJ-ului care nu voia să schimbe muzica. Mai mulți oameni au ajuns la spital

Scandal la un club din Mamaia, din cauza DJ-ului care nu voia să schimbe muzica. Mai mulți oameni au ajuns la spital

Românilor parcă nu le pasă de valul mare de infectări cu coronavirus și continuă să nu respecte reguli de distanțare fizică și să îmbulzească pe la tot felul de cluburi în aer liber.

Scandal la un club din Mamaia, din cauza DJ-ului care nu voia să schimbe muzica. Mai mulți oameni au ajuns la spital
Sursa foto: Pixabay.com
de Maria Sabu    |    20 Iul 2020   •   18:35

Un episod acid a avut loc weekendul trecut la o terasă din Mamaia, unde protagoșiștii au fost niște turiști români și agenții unei firme de pază. Toată discuția a pornit după ce un grup de români a cerut celui care e DJ să schimbe piesele pe carele mixa.

Trei dintre persoanele implicate în scandal au fost preluate de o ambulanță și duse la Spitalul Județean Constanța pentru a li se acorda îngrijiri medicale din partea cadrelor medicale avizate.

DJ-ul, ”obligat” să schimbe genul muzical

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulţumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turişti ar fi deranjat clienţii terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenţii de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Constanţa.

Reprezentanții din Poliție au declarat că până la acest moment niciuna dintre părţile implicate nu a depus plângere, dar o pot face în termen de 90 de zile.

×
Subiecte în articol: candal Mamaia dj
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close