Antena 3 CNN Actualitate Scandal monstru la o grădiniţă din Constanţa. O educatoare este acuzată că face educaţie sexuală cu cei mici

Scandal monstru la o grădiniţă din Constanţa. O educatoare este acuzată că face educaţie sexuală cu cei mici

Scandal monstru la o grădiniţă din Constanţa. O educatoare este acuzată că face educaţie sexuală cu cei mici
Sursa foto: Foto: article.wn.com
18 Sep 2014   •   17:05

Acuzaţii de o gravitate extremă îi sunt aduse unei educatoare din localitatea constănţeană Ţepes Vodă. Mai mulţi părinţi susţin că femeia le dă detalii copiilor despre viaţa sa intimă. La numai 3 ani, cei mici au aflat deja la ce se foloseşte un prezervativ.

Mai mult, mamele s-au plâns la Inspectoratul Şcolar că femeia care ar trebui să aibă grijă de copiii lor pleacă de la ore şi îi lasă nesupravegheaţi. Aşa s-a ajuns la situaţia în care, în clasa educatoarei-problemă, a mai rămas un singur elev.

Educatoarea Elena Stanciu şi-a ieşit din minţi când a fost luată la întrebări de părinţi. Aceştia sunt scandalizaţi de comportamentul femeii care ar trebui să îi educe pe copiii lor. În loc de poezii, cei mici învaţă teoria prezervativului.

Educatoarea nu recunoaşte nimic.

Acum, în clasa educatoarei a rămas un singur copil. Ceilalţi au fost mutaţi la alte grădiniţe. 18 copii sunt nevoiţi să facă naveta zilnic câte 9 kilometri. Pentru rezolvarea problemei, părinţii au cerut ajutorul Inspectoratului Şcolar.

În ciuda valului de plângeri, directoarea şcolii de care aparţine grădiniţa i-a dat numai un avertisment.

Anul trecut educatoarea a trecut cu brio testele psihologice. Rezultatele testelor de anul acesta vor veni însă peste câteva zile.

×
Subiecte în articol: gradinita
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close