Antena 3 CNN Actualitate Scandal la o pensiune din Bușteni. Turiștii se plâng că proprietarul i-a trimis la somn la ora 22.00, iar de Revelion le-a tăiat curentul

Scandal la o pensiune din Bușteni. Turiștii se plâng că proprietarul i-a trimis la somn la ora 22.00, iar de Revelion le-a tăiat curentul

A fost scandal la finalul vacanței de Revelion, între un grup de turiști și proprietarul pensiunii din Bușteni în care au fost cazați. Tinerii susțin că proprietarul i-a trimis în camere în fiecare seară la ora 22:00, iar în noaptea de Anul Nou le-a întrerupt curentul.

Scandal la o pensiune din Bușteni. Turiștii se plâng că proprietarul i-a trimis la somn la ora 22.00, iar de Revelion le-a tăiat curentul
Sursa foto: TikTok
de Mia Lungu    |    04 Ian 2022   •   21:07

Imaginile cu scandalul au fost postate pe TikTok de mai mulți tineri. Unul dintre ei a spus că proprietarul le-a cerut să intre în camere la ora 22.00, iar „în seara de Revelion, când a văzut că nu dormim, a oprit curentul”.

IPJ Prahova a confirmat că a existat un conflict, iar administratorul a fost sancționat pentru injurii, dar și pentru că nu întocmise fișele de cazare, potrivit observatorulph.ro.

Conflictul a degenerat duminică, 2 ianuarie, la ora 02.00, când polițiștii din Bușteni au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că are o dispută cu administratorul pensiunii unde era cazat.

Proprietarul pensiunii susține, însă, că tinerii care s-au cazat la pensiune i-ar fi deranjat pe ceilalți oaspeți și ar fi mutat mobilierul fără acordul său.

„În noaptea de 1 spre 2 ianuarie s-a întâmplat totul, nu de Revelion. O altă familie cazată ne-a rugat să le cerem tinerilor să facă un pic de liniște. La rândul meu i-am rugat să stea în living. Tinerii nu au publicat toată filmare. Nu le-am întrerupt curentul. Am tot lăsat de la mine, dar deranjau pe toată lumea, inclusiv vecinii. Au mutat frigiderele, paturile… Este ultima dată când mai închiriez. Nu mai îmi trebuie așa ceva”, a declarat el pentru sursa citată.

Comunicatul Poliției

„Din verificări a reieșit faptul că între bărbat și administratorul pensiunii ar fi izbucnit un conflict verbal pe motivul unor neînțelegeri legate de intensitatea sonorului muzicii pe care turiștii o ascultau, acesta din urmă adresându-le injurii. Totodată menționăm faptul că în cauză nu au fost sesizate fapte de natură penală, până la momentul de față nefiind înregistrate plângeri.

Având în vedere aspectele constatate, față de administrator a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru adresare de injurii și expresii jignitoare, cât și pentru neîntocmirea fișelor de anunțare a sosirii și plecării persoanelor cazate conform Hotărârii de Guvern nr.237/2001”.

În noaptea de Revelion, o pensiune din centrul Bucureștiului a fost vandalizată de tinerii care au închiriat-o pentru a-și petrece aici noaptea dintre ani. Proprietarul spune că paguba produsă este de peste 20.000 de euro și a făcut plângere la poliție.

 

×
Subiecte în articol: pensiune busteni turiștii revelion proprietar
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close