Antena 3 CNN Actualitate Scene de groază într-un bloc din Târgovişte. A făcut măcel în familie, apoi a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la balcon

Scene de groază într-un bloc din Târgovişte. A făcut măcel în familie, apoi a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la balcon

Scene de groază într-un bloc din Târgovişte. A făcut măcel în familie, apoi a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la balcon
de O.P.    |    03 Oct 2014   •   05:25

Scandal şi scene de groază într-un bloc din Târgovişte. Un tânăr, băut şi înnebunit de gelozie, şi-a bătut crunt soţia, fără să ţină cont că aceasta îl avea în braţe pe bebeluşul lor de numai 7 luni.

Apoi şi-a lovit fără milă tatăl şi pe bunica soţiei, care au încercat să-l liniştească. După ce şi-a dezlănţuit furia pe cei din jur, a încercat să se sinucidă.

Tânărul obişnuia să se certe cu soţia ori de câte ori bea peste măsură, spun rudele. De această dată, şi-a ieşit din minţi pentru că părinţii şi socrii veniseră să-i împace după un alt conflict. A început să-şi lovească fără milă soţia, cu toate că aceasta avea în braţe copilul lor de şapte luni.

Scos din sărite că toţi din familie încercau să-l liniştească, bărbatul a început să lovească în stânga şi-n dreapta. Şi-a bătut propriul tată şi pe bunica soţiei.

După ce soţia a reuşit să scape din mâinile lui şi a fugit din casă, cu bebeluşul la piept, bărbatul a încercat să-şi ia viaţa, sărind de la balcon.


A supravieţuit însă şi a fost dus la spital şi operat.

Bărbatul ar putea fi cercetat pentru loviri şi alte violenţe dacă rudele vor depune plângere împotriva lui.

×
Subiecte în articol: violente
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close