Antena 3 CNN Actualitate Schimbare de ultimă oră în programul ceremoniilor din Elveția. Informații în exclusivitate

Schimbare de ultimă oră în programul ceremoniilor din Elveția. Informații în exclusivitate

Schimbare de ultimă oră în programul ceremoniilor din Elveția. Informații în exclusivitate
06 Dec 2017   •   14:34

Trimisul special al Antenei 3, Sabina Iosub, se află în fața reședinței Regelui Mihai de la Aubonne. Elveția și a adus ultimele informații despre ceea ce se întâmplă acolo.

„Sunt momente extrem de dureroase, aici, o parte din reprezentanții familiei regale se află deja aici, în Aubonne, Principesa Margareta, Principesa Maria și Principele Radu. De altfel, toți trei au participat la slujba ce a avut loc aici la reședința din Aubonne. Slujbe vor fi de altfel în fiecare seară, în zilele următoare, pe toată perioada șederii aici, în Aubonne.

Regele Mihai va fi adus în România pe 13 decembrie. Până în dimineața zilei de 11, spun informații de ultimă oră, trupul neînsuflețit va rămâne la reședința din Aubonne. Nu se va mai merge în Morges pentru acele momente private. Se va merge direct în Lausanne, unde vor fi slujbe publice. Cei care vor să își ia la revedere de la Regele Mihai, aici, în Elveția, o vor putea face doar în Lausanne, pe 11 și 12 decembrie”, a transmis jurnalista Sabina Iosub, în exclusivitate pentru Antena3.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close