Antena 3 CNN Actualitate Sechestraţi în bancă: Sătul să fie umilit de angajaţii instituţiei, un şofer a blocat intrarea (VIDEO)

Sechestraţi în bancă: Sătul să fie umilit de angajaţii instituţiei, un şofer a blocat intrarea (VIDEO)

Sechestraţi în bancă: Sătul să fie umilit de angajaţii instituţiei, un şofer a blocat intrarea (VIDEO)
08 Sep 2009   •   21:52

Sechestraţi în bancă şi obligaţi să aştepte trei ore ca să fie eliberaţi. Nu din cauza unui jaf, ci în urma răzbunării unui client extrem de nemulţumit.

Nemulţumit de felul în care a fost tratat, un bucureştean i-a sechestrat în clădire pe toţi angajaţii unei bănci din zona Pieţei Alba Iulia. Furios peste măsură, omul a blocat cu maşina uşa instituţiei, a încuiat autoturismul şi... a plecat.

Trei ceasuri au stat blocaţi în bancă angajaţii dar şi clienţii. Au fost eliberaţi doar în clipa când la bancă au sosit angajaţii firmei de ridicări.

Proprietarul maşinii nu a fost deloc deranjat că are de plătit amenda la poliţie şi taxa de ridicare. Singura lui problemă sunt angajaţii bancii care-l umilesc spune el de mai bine de o lună şi jumătate

Chiar dacă marţi angajaţii bancii au scăpat uşor, şoferul este decis să nu renunţe. Va bloca accesul în bancă până când va primi dreptul să-şi repare maşina.

Conducerea băncii a refuzat să facă vreun comentariu.




Observator


×
Subiecte în articol: banca masina
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close