Antena 3 CNN Actualitate Secretarul general al PSD: Vom depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban

Secretarul general al PSD: Vom depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban

Secretarul general al PSD: Vom depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
24 Noi 2019   •   23:08

Secretarul general al PSD, a declarat pentru Antena 3, după anunțarea rezultatelor Exit-poll-ului, care îl declară câștigător detașat pe actualul președinte Klaus Iohannis, că partidul vrea să aștepte rezultatele finale pentru a avea o imagine clară.

„Pentru noi este un rezultat important și un rezultat care a arătat că Viorica Dăncilă a reușit să recupereze un număr important de voturi. Dacă facem analiză între numărul de voturi, între procentul pe care l-am avut de pildă la alegerile europarlamentare. Pe de altă parte, dacă facem o comparație cu decembrie 2016 atunci când PSD a câștigat alegerile cu un număr foarte mare, putem trage o concluzie, anume că, dacă în mai pierdusem aproape un milion și ceva de voturi acum am reușit să le recuperăm”, a declarat Mihai Fifor.

De altfel, Mihai Fifor a mai subliniat că sunt multe lucruri de pus la punct în partid, adăugând că nu se tem de alegeri anticipate și că în luna februarie ar depune o moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern.

„S-a și discutat că se poate ca în luna februarie să depunem o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Acest Guvern care văd că nu reușește să ia ritmul cu nevoile țării. Nu ne facem niciun fel de problemă în ceea ce privește alegerile parlamentale și locale de anul viitor”, a mai spus Mihai Fifor.

Citește Și ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă, primele declarații după rezultatele exit-poll: "Mulțumesc tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea"

Citește șI ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declarații după închiderea urnelor: Este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD

Citește Și EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENȚIALE!

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close