Antena 3 Actualitate Sectoarele 2 și 3 din Capitală au rămas fără apă caldă, iar unii locatari nu mai primesc nici apă rece

Sectoarele 2 și 3 din Capitală au rămas fără apă caldă, iar unii locatari nu mai primesc nici apă rece

de Mia Lungu    |    13 Iul 2021   •   11:14
Sectoarele 2 și 3 din Capitală au rămas fără apă caldă, iar unii locatari nu mai primesc nici apă rece
Sursa foto: Hepta

Sectoarele 2 și 3 au rămas fără apă caldă iar unii dintre locatari nu mai primesc nici măcar apă rece! Colapsul aprovizionării populaţiei cu apă este cauzat atât de avariile la reţea, cât şi de reviziile anuale. Disperaţi, oamenii renunţă în număr mai mare ca niciodată la sistemul centralizat şi se debranşează. 

În sectorul 2, de zece zile, locatarii stau fără apa calda. Din cauza unor avarii la CET Progresul, Sectoarele 2 și 3 nu mai pot fi alimentate cu apă caldă, iar unii locatari nu mai primesc nici măcar apa rece.

Bucureștenii au avut de suferit toată iarna, din cauza avariilor apărute la rețeaua de termoficare, în toate cele șase sectoare. Acum, că a venit vara, problemele continuă.

Din 15 aprilie, data de la care încep să fie depuse cererile de debranșare, până la 22 iunie, au fost înregistrate 870 de solicitări de debranșare. În aceeași perioadă a anului trecut au fost de patru ori mai puține cereri.

Cererile de debranșare primesc aviz în cel mult 30 de zile.

Până la depunerea unei solicitări la Termoenergetica, trebuie adunat un portofoliu consistent de documente. Printre ele, acordul de la asociația de proprietari, acordul de la vecini și un proiect tehnic.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close