Antena 3 CNN Actualitate Şef de bandă la 14 ani, reţinut de poliţie. Minorul, responsabil pentru 40 de furturi şi tâlhării

Şef de bandă la 14 ani, reţinut de poliţie. Minorul, responsabil pentru 40 de furturi şi tâlhării

Şef de bandă la 14 ani, reţinut de poliţie. Minorul, responsabil pentru 40 de furturi şi tâlhării
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Aug 2014   •   09:47

O bandă de infractori minori a fost destructurată de poliţişii Suceveni care au descins, joi dimineaţă, în mai multe locuri.

Oamenii legii l-au reţinut pe şeful grupării, un adolescent de 14 ani, pentru care poliţiştii au aşteptat aproape doi ani, deoarece copilul nu împlinise vârsta la care putea fi tras la răspundere.

Banda de infractori minori se ocupa cu furtul, iar în ultimul timp copiii făcuseră şi câteva tâlhării. Prejudiciul se ridică la câteva sute de milioane, spun poliţiştii care urmează să facă mai multe cercetări.

 
"Practic, ca poliţişti am aşteptat ca acest copil să facă 14 ani să îl putem expertiza din punct de vedere neuropsihiatric, să vedem că are discernământ. La această oră, minorul respectiv din zona Sceia, care împreună cu alţi minori este probat ca autor de furturi - 40 de furturi şi patru sau cinci tâlhării - se află în custodia organelor de poliţie", a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close