Antena 3 CNN Actualitate Șef de poliție, carieră distrusă de procurorii DNA: „M-au ruinat financiar, sănătatea nu mi-o mai poate da nimeni înapoi”

Șef de poliție, carieră distrusă de procurorii DNA: „M-au ruinat financiar, sănătatea nu mi-o mai poate da nimeni înapoi”

Șef de poliție, carieră distrusă de procurorii DNA: „M-au ruinat financiar, sănătatea nu mi-o mai poate da nimeni înapoi”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    22 Mai 2018   •   22:58

Fostul şef al Poliţiei Rutiere Lucian Diniţă a fost achitat de judecătorii Tribunalului Bucureşti în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

„Mi-au distrus cariera. M-au decapat, dacă se poate folosi un astfel de termen. M-au ruinat financiar, sănătatea nu mi-o mai poate da nimeni înapoi. Am avut nevoie de asistență medicală, descărcarea a fost bruscă. Am avut nevoie de asistență medicală pe parcursul acestei zile. Organismul reacționează”, a spus Lucian Diniță, marți seară, la Antena 3.

În acelaşi dosar au fost achitaţi şi omul de afaceri Gheorghe Deaconeasa, dar şi Maricel Ilie, fost vicepreşedinte şi membru în Comitetul Executiv Regional al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor - Secţia Română - Regiunea 1 Bucureşti.

Decizia nu este definitivă.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei procurori procurori DNA
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close