Antena 3 CNN Actualitate Un şef din Poliţie a răbufnit după moartea lui Sebi, copilul dispărut în Arad: "Să îl punem pe cioban la şefia Poliţiei Române"

Un şef din Poliţie a răbufnit după moartea lui Sebi, copilul dispărut în Arad: "Să îl punem pe cioban la şefia Poliţiei Române"

Comisarul-şef Cristian Ghica, şeful Poliţiei Centrul Vechi, a răbufnit într-o postare pe Facebook, după ce Sebi, copilul dispărut în Arad în luna ianuarie, a fost găsit mort.

Un şef din Poliţie a răbufnit după moartea lui Sebi, copilul dispărut în Arad: "Să îl punem pe cioban la şefia Poliţiei Române"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    06 Apr 2021   •   15:13

"Va amintiți de Sebi? Băiețelul de 7 ani a cărui dispariție a fost tratată de Poliția Română cu acelasi profesionalism și competența cu care deja ne-a obișnuit?
Ei bine, se pare că a fost găsit. Nicidecum de către polițiști, nicidecum în dosarul ăla deschis după o lună. Ci de către un cioban.

Un cadavru în stare de descompunere, îmbrăcat cu hainuțele pe care se pare că le purta Sebi.

Haideți să îl împuternicim pe cioban la șefia Poliției Române, poate o sa avem o șansă. Altfel, vom continua căderea libera în condițiile în care deja suntem la vale de ceva timp. Felicitări domnule Mirițescu, l-ați găsit!”, a scris Cristian Ghica în postarea de pe Facebook.

Va amintiți de Sebi? Băiețelul de 7 ani a cărui dispariție a fost tratată de Poliția Română cu acelasi profesionalism și...

Posted by Cristian Ghica on Saturday, 3 April 2021

Trupul neînsufleţit al lui Sebi a fost găsit sâmbătă, 3 aprilie 2021, de un cioban care se afla în zona localităţii Vânători. Copilul era dispărut din data de 9 ianuarie.

"Astăzi, 3 aprilie 2021,în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul  unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea si încălțămintea identică cu  ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021", a fost comunicatul Poliţiie.

×
Subiecte în articol: Arad Cristian Ghica
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close