Antena 3 Actualitate Şeful Comisiei SRI: Am aflat lucruri șocante despre SRI. Am fost nevoiți să ne oprim și să ne tragem sufletul

Şeful Comisiei SRI: Am aflat lucruri șocante despre SRI. Am fost nevoiți să ne oprim și să ne tragem sufletul

22 Oct 2017   •   20:30
Şeful Comisiei SRI: Am aflat lucruri șocante despre SRI. Am fost nevoiți să ne oprim și să ne tragem sufletul

Preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat, duminică, în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, că în urma audierilor a descoperit că au existat cazuri în care Serviciul Român de informații "a deraiat".

"Au fost declarații făcute la un moment dat de doamna Bica, de exemplu și spunea diferite aspecte. Și la un moment dat s-a oprit și a întrebat dacă există întrebări. Iar reacția noastră a fost << lasați-ne un pic să ne tragem sufletul că nu ne revenim.>>.  Nu aș vrea să dau foarte multe detalii. Cred că la momentul respectiv doamna Bica spunea că se făcuseră intervenții asupra domniei sale din partea unei persoane din conducerea SRI. (...) Eu cred că Serviciul Român de informații, și în perioada aceasta și în perioada anterioară, pe tot ce înseamnă protecție cibernetică, protecție anti-terorism, sunt atribuții pe care eu cred că și le-a făcut bine.

Celelalte lucruri în care a fost angrenat serviciul sau anumite persoane din conducere le avem în sesizarea comisiei și vrem să le lămurim. Pentru că sunt mii de oameni care lucrează acolo și nu le stă bine să există o bănuială asupra întregii activități", a spus senatorul Claudiu Manda.

×
Subiecte în articol: Subiectiv

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close