Antena 3 CNN Actualitate Şeful DIICOT Craiova, acuzat de ameninţare de un afacerist: "Îmi fac dreptate singur!"

Şeful DIICOT Craiova, acuzat de ameninţare de un afacerist: "Îmi fac dreptate singur!"

Şeful DIICOT Craiova, acuzat de ameninţare de un afacerist: "Îmi fac dreptate singur!"
06 Ian 2015   •   08:49

Şeful DIICOT Craiova este acuzat de ameninţare de un om de afaceri. Procurorul a fost înregistrat în timp ce îi spunea că îşi poate face singur dreptate.

Discuţia dintre cei doi a avut loc după ce afaceristul l-a reclamat pe procuror pentru comportamentul pe care l-a avut în timp ce îl cerceta într-un dosar penal.

Omul susţine că s-a simţit în permanenţă ameninţat de magistrat.

Ameninţările şefului DIICOT Craiova ar fi început după ce afaceristul i-a făcut acestuia o plângere pentru modul în care a fost cercetat într-un dosar de înşelăciune. Omul povesteşte că procurorul l-ar fi contactat în repetate rânduri şi i-ar fi spus pe un ton agresiv să nu mai vorbească despre el şi despre plângerea pe care i-a făcut-o cu nicio persoană din anturajul său.

În replică, şeful DIICOT Craiova susţine că înregistrările telefonice făcute publice de afacerist sunt modificate, iar aşa zisele ameninţări sunt scoase din context.

Adrian Glugă a fost numit procuror şef al DIICOT Craiova în anul 2009 printr-o hotărârere a CSM, pe o perioadă de trei ani. Mandatul i-a fost prelungit în 2012 cu încă 3 ani. 

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close