Antena 3 CNN Actualitate Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a fost reţinut de DNA pentru fapte de corupţie

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a fost reţinut de DNA pentru fapte de corupţie

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a fost reţinut de DNA pentru fapte de corupţie
Sursa foto: Foto: edums.ro
03 Noi 2016   •   21:09

UPDATE: Şeful Inspectoratului Judeţean Mureş, Ştefan Somesan, a fost reţinut, joi seară, pentru 24 de ore, pentru fapte de corupţie, după ce a fost audiat câteva ore de către procurorii Serviciului Teritorial Mureş al DNA, scrie news.ro.

Inspectorul general şcolar al judeţului Mureş, Ştefan Someşan, a fost ridicat, joi, de procurorii anticorupţie, într-un dosar în care este cercetat pentru mai multe acuzaţii, inclusiv referitoare la înfiinţarea Liceului Teologic 'Rakoczi Ferenc' din Târgu Mureş.

Surse judiciare au declarat joi, pentru Agerpres, că în dosarul de la DNA lui Ştefan Someşan i s-ar imputa faptul că, prin acte suspectate a fi fost falsificate, acesta ar fi încercat să promoveze interesele nou-înfiinţatului liceu, în detrimentul Colegiului Naţional 'Unirea' de la care ar fi fost preluate abuziv o serie de clase.

În dosar ar mai fi vorba despre primirea de foloase necuvenite în legătură cu modul în care s-ar fi organizat concursurile de titularizare pe post, dar şi cele de directori de şcoli.

Sursele au precizat că în dosar ar fi vizaţi şi alţi angajaţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş.

×
Subiecte în articol: DNA
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close