Antena 3 CNN Actualitate Șeful interimar al DNA, despre dosarul „Tel Drum”, în care Liviu Dragnea e pus sub acuzare: „Se va da o soluție până la finalul anului”

Șeful interimar al DNA, despre dosarul „Tel Drum”, în care Liviu Dragnea e pus sub acuzare: „Se va da o soluție până la finalul anului”

Șeful interimar al DNA, despre dosarul „Tel Drum”, în care Liviu Dragnea e pus sub acuzare: „Se va da o soluție până la finalul anului”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
08 Oct 2019   •   15:40

Dosarul „Tel Drum” va fi soluționat până la finalul acestui an, a declarat Călin Nistor, șeful interimar al Direcției Naționale Anticorupție. Este vorba despre dosarul în care fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, este pus sub acuzare încă de acum doi ani. 

Șeful DNA a precizat că a purtat deja discuții cu procurorul de caz, dar și cu șeful de secție din Teleorman privind soluția în cazul Tel Drum. 

"Săptămâna trecută, s-a pronunţat Tribunalul Teleorman, a fost respinsă acea cerere de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, am discutat cu procurorul de caz şi şeful de secţie, sper ca într-un termen rezonabil să fie dată soluţia în acest dosar", a declarat, la sosirea la Parchetul General, şeful interimar al DNA.

„Până la sfârșitul anului sigur se va da o soluție, sper. Sper că se va da o soluție legală”, a spus șeful interimar al DNA. 

×
Subiecte în articol: tel drum Liviu Dragnea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close