Antena 3 CNN Actualitate Şeful Nuclearelectrica Pompiliu Budulan şi-a dat demisia

Şeful Nuclearelectrica Pompiliu Budulan şi-a dat demisia

Şeful Nuclearelectrica Pompiliu Budulan şi-a dat demisia
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    02 Dec 2011   •   16:51

Şeful Nuclearelectrica Pompiliu Budulan şi-a dat demisia din funcţie. În urmă cu câteva zile, Budulan şi-a angajat fiica în funcţia de director tehnic al companiei.

Ea lucra la departamentul de Comunicare de la Agenţia Naţională de Reglementare în domeniul Energiei. Trecerea la Nuclearelectrica a însemnat şi o creştere a veniturilor, întrucât la Agenţie salariul mediu nu trece de 3.000 de lei, iar la producătorul de energie acesta ajunge la 6.000 de lei.

Budulan: Mi-am dat demisia pentru a nu atrage numele Nuclearelectrica în acest scandal

În cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea "100 de minute", Pompiliu Budulan a negat informaţiile conform cărora şi-ar fi dat demisia din cauză că şi-a angajat fiica la Nuclearelectrica.

El confirmă faptul că a demisionat, dar susţine că afăcut-o pentru a nu atrage numele Nuclearelectrica într-un astfel de scandal mediatic.

"În ultimii trei ani, Nuclearelectrica a avut cele mai mari performanţe din istoria ei (...) nu vreau să se lege de nunmele companiei, ţin prea mult la compania asta" a declarat Budulan.

 


Pompiliu Budulan, membru PDL, a mai făcut astfel de isprave, mai multe rude sau apropiaţi ai săi fiind angajaţi sau deţinând funcţii importante.

Finul său, Gabriel Irimia Băcăinţan, a fost demis anul trecut din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Nuclearelectrica. Soţia acestuia avea de asemenea o funcţie de jurist la Nuclearelectrica.


×
Subiecte în articol: Nuclearelectrica fiica
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close