Antena 3 Actualitate Şeful Poliţiei Române se deplasează la Sighetu Marmaţiei, pentru sprijinirea anchetei

Şeful Poliţiei Române se deplasează la Sighetu Marmaţiei, pentru sprijinirea anchetei

de G.S.    |    19 Feb 2012   •   14:16
Şeful Poliţiei Române se deplasează la Sighetu Marmaţiei, pentru sprijinirea anchetei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a plecat duminică după-amiază, la Sighetu Marmaţiei, însoţit de o echipă de experţi în protecţia muncii, pentru a-l sprijini pe procurorul care anchetează cauzele producerii exploziilor din Sighet.

Purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru, a declarat pentru Mediafax că ministrul de resort Gabriel Berca a dispus ca şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, să se deplaseze la Sighetu Marmaţiei, cu o echipă de specialişti, pentru a acorda sprijin în derularea anchetei procurorului care se ocupă de caz.

Primarul din Sighetu Marmaţiei, Eugenia Godja, declara că perimetrul unde au avut loc cele două deflagraţii a fost izolat şi că echipa de anchetă aşteaptă ca specialiştii de la gaze să stabilească dacă este posibil accesul în incintă pentru efectuarea cercetării.

„Zona a fost securizată, deocamdată nimeni nu mai pote trece. Vedem acum ce plan au echipele şi ce strategie. Perimetrul a fost izolat, aşteptăm să ne spună specialiştii de la gaze când se poate începe cercetarea la faţa locului”, a declarat primarul din Sighetu Marmaţiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close