Antena 3 CNN Actualitate Şeful Poliţiei Române se deplasează la Sighetu Marmaţiei, pentru sprijinirea anchetei

Şeful Poliţiei Române se deplasează la Sighetu Marmaţiei, pentru sprijinirea anchetei

Şeful Poliţiei Române se deplasează la Sighetu Marmaţiei, pentru sprijinirea anchetei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Feb 2012   •   14:16
Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a plecat duminică după-amiază, la Sighetu Marmaţiei, însoţit de o echipă de experţi în protecţia muncii, pentru a-l sprijini pe procurorul care anchetează cauzele producerii exploziilor din Sighet.

Purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru, a declarat pentru Mediafax că ministrul de resort Gabriel Berca a dispus ca şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, să se deplaseze la Sighetu Marmaţiei, cu o echipă de specialişti, pentru a acorda sprijin în derularea anchetei procurorului care se ocupă de caz.

Primarul din Sighetu Marmaţiei, Eugenia Godja, declara că perimetrul unde au avut loc cele două deflagraţii a fost izolat şi că echipa de anchetă aşteaptă ca specialiştii de la gaze să stabilească dacă este posibil accesul în incintă pentru efectuarea cercetării.

„Zona a fost securizată, deocamdată nimeni nu mai pote trece. Vedem acum ce plan au echipele şi ce strategie. Perimetrul a fost izolat, aşteptăm să ne spună specialiştii de la gaze când se poate începe cercetarea la faţa locului”, a declarat primarul din Sighetu Marmaţiei.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close