Antena 3 CNN Actualitate Şeful Salvamont România şi-a chemat colegii în ajutor, după ce a căzut cu maşina într-un lac (VIDEO)

Şeful Salvamont România şi-a chemat colegii în ajutor, după ce a căzut cu maşina într-un lac (VIDEO)

Şeful Salvamont România şi-a chemat colegii în ajutor, după ce a căzut cu maşina într-un lac (VIDEO)
Sursa foto: Salvamontist
04 Aug 2009   •   10:10

Din salvator, salvat. Şeful Salvamont România a avut nevoie, luni seară, chiar de ajutorul colegilor săi, după ce a alunecat cu maşina pe un drum de munte şi a căzut într-un lac. Bărbatul şi soţia sa au reuşit să se salveze ieşind pe geamurile maşinii. Echipajele ajunse la faţa locului s-au chinuit mai bine de trei ore până au reuşit să scoată maşina din apă.

Mircea Opriş şi soţia sa se întorceau din platoul Padina. Într-un moment de neatenţie, şeful salvamontiştilor a pierdut controlul volanului şi s-a rostogolit cu maşina într-o râpă de 30 de metri.

Atât el cât şi soţia lui au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. După ce a ajuns pe uscat, salvamontistul a sunat imediat după ajutor... tot la colegii lui, în speranţa că va recupera maşina.

După mai bine de trei ore, autoturismul a atins din nou cu roţile drumul.

La finalul operaţiunii, şeful salvamontiştilor a avut un sfat pentru cei care se gândesc să mergă cu maşina pe drumuri montane: să aibă grijă să nu păţească la fel.



Antena 3


×
Subiecte în articol: masina lac
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close