Antena 3 CNN Actualitate Şeful Secţiei Drumuri Piteşti, demis de CNADNR după ce Antena 3 a prezentat starea jalnică a DN73

Şeful Secţiei Drumuri Piteşti, demis de CNADNR după ce Antena 3 a prezentat starea jalnică a DN73

Şeful Secţiei Drumuri Piteşti, demis de CNADNR după ce Antena 3 a prezentat starea jalnică a DN73
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Mar 2012   •   09:10

Directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Piteşti, Ion Moldoveanu, a fost demis pentru management defectuos, la scurtă vreme după ce  Antena 3 a difuzat un material despre sutele de gropi de pe Drumul Naţional ce leagă oraşul Piteşti de Câmpulung Muscel.

Conducerea CNADNR a luat această decizie după ce unitatea a fost amendată de Poliţie pentru neîntreţinerea Drumului Naţional 73, drum cu statut european.

În afară managementului defectuos, lui Ion Moldoveanu i se mai reproşează comunicarea greoaie cu autorităţile judeţene.

Noul şef al Secţiei de Drumuri Naţionale Piteşti este Eduard Dima, el având sarcina de a reabilita DN 73.

Antena3.ro a scris, luni, despre şoferii care merg pe Drumul Naţional 73 Piteşti - Braşov care sunt nevoiţi să facă slalom printre craterele din asfalt. Această şosea a devenit un adevărat coşmar pentru cei care ajung cu maşinile distruse în service. Sunt sute de gropi în carosabil, iar pe unele porţiuni s-au format adevărate capcane mortale. Şoferii sunt nevoiţi de cele mai multe ori să intre chiar pe contrasens pentru a le ocoli.

Conducătorii auto au făcut zeci de sesizări către autorităţi, iar poliţştii au reacţionat. Aceştia au amendat Secţia de Drumuri Naţionale Piteşti, iar la puţin timp drumarii au ieşit la treabă.



×
Subiecte în articol: Campulung Muscel
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close