Antena 3 CNN Actualitate Semne mari de întrebare în dosarul Microsoft

Semne mari de întrebare în dosarul Microsoft

Semne mari de întrebare în dosarul Microsoft
Sursa foto: Foto: www.creativedigitalgroup.com
de M.Z.    |    02 Oct 2014   •   22:20

Mai multe informaţii de ridică semne de întrebare în dosarul Microsoft au fost prezentate joi, la o Ediţie specială, de la Antena 3.

Iată, mai jos, semnele de întrebare în dosarul Microsoft:


1. În documentele DNA trimise Parlamentului şi Preşedinţiei, toul se bazează pe declaraţia unor persoane, unele anonime. Ele pot spune adevărul sau pot minţi

2. Nu există nicio probă materială pentru acuzaţiile formulate: extrase de cont, documente cu proprietarii firmelor off-shore, dovada că persoane precum Andronescu sau Athanasiu ar fi luat sume de bani. Totul se beazează pe presupuneri şi poveşti. Oricine poate spune orice, dar fără dovezi, rămîn doar vorbe.

3. Singurul aspect foarte concret din dosar este întâlnirea din 2009 de la hotelul lui Dorin Cocoş, unde au fost stabilite sumele ce urmau a fi împărţite pentru contractele cu guvernarea PDL. Tiparul este identic cu înregistrările audio făcute în cazul ALRO, unde apar numele Dorin Cocoş, Elena Udrea, Theodor Stolojan.

4. Presa americană prezintă detalii despre investigarea Microsoft în SUA, dar nu face referire la numele vreunui politician român. Să fie acest lucru făcut doar la Bucureşti pentru răfuieli politice în campania prezidenţială.

Citiţi şi Cum a fost ''strecurat'' Ponta în referatul DNA. Documentele procurorilor, pline de inadvertenţe
 

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close