Antena 3 CNN Actualitate Senator UNPR, despre anchetarea morţii poliţistului din coloana oficială a lui Gabriel Oprea

Senator UNPR, despre anchetarea morţii poliţistului din coloana oficială a lui Gabriel Oprea

Senator UNPR, despre anchetarea morţii poliţistului din coloana oficială a lui Gabriel Oprea
26 Oct 2015   •   11:04

"Instituţiile care anchetează moartea poliţistului Bogdan Gigină trebuie lăsate să lucreze fără presiune", a declarat la RFI senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu.

Potrivit acestuia, PNL nu este abilitat să ancheteze cazul: "Oamenii ăştia nu merită să conducă nici scara lor de la bloc, d-apoi o ţară întreagă".

În opinia parlamentarului UNPR, PNL "îşi compromite blazonul în faţa alegătorilor serioşi şi a oamenilor aşezaţi din ţara asta, care înseamnă mai mult de 90%. Lucrurile acelea pe care le vedem pe Facebook, o sută de oameni plătiţi să iasă să facă zarvă, să deturneze şi să nu dea linişte aceste familii (...), să vii să speculezi asta, sperând să ajungi la guvernare, nu vreau să fiu rău, dar mă duce aşa spre termeni din ăştia din biologie, necrofagi, adică nu se poate să faci chestii de genul ăsta".

"Nu cred că sunt abilitaţi să facă ei (liberalii) anchete sau să dea verdicte (...). Oamenii ăştia nu merită să conducă nici scara lor de la bloc, d-apoi o ţară întreagă", spune Haralambie Vochiţoiu.

El declară că "instituţiile statului, care se ocupă de anchetarea decesului tânărului poliţist trebuie lăsate să lucreze fără presiune şi să aducă opiniei publice şi nouă, tuturor, un rezultat".


×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close