Antena 3 CNN Actualitate Senatorul PSD Șerban Nicolae, despre moţiunea de cenzură: „Ar trebui introdusă chiar la începutul sesiunii”

Senatorul PSD Șerban Nicolae, despre moţiunea de cenzură: „Ar trebui introdusă chiar la începutul sesiunii”

Senatorul PSD Șerban Nicolae, despre moţiunea de cenzură: „Ar trebui introdusă chiar la începutul sesiunii”
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Aug 2016   •   00:06


Senatorul PSD Șerban Nicolae a dezvăluit intențiile social-democraților privind moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de Dacian Cioloș.

„Discuția s-a dus într-o zonă greu de înțeles. Dacă ar fi așa, ar însemna că nimeni niciodată nu mai depune moțiune de cenzură decât atunci când are majoritatea necesară să o adopte. Dacă vrem să ne distanțăm de actualul guvern, avem obligația să promovăm o moțiune de cenzură. Eu cred că PSD nu are de ce să cauționeze vreunul din actele de guvernare ale acestei echipe Cioloș și în contextul ăsta, cu sau fără calcule aritmetice pentru majoritate, ar trebui depusă moțiunea de cenzură chiar la începutul sesiunii. Fără alte negocieri și fără a accepta vreun compromis doar din dorința de a pica guvernul Cioloș. E responsabilitatea fiecărui partid politic să voteze așa cum crede de cuviință în relația cu acest guvern”, a declarat Șerban Nicolae pentru PSnews.ro.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close