Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Șerban Nicolae s-a întâlnit cu Mălin Bot: A plecat destul de rușinat celebrul Bot

Senatorul Șerban Nicolae s-a întâlnit cu Mălin Bot: A plecat destul de rușinat celebrul Bot

Senatorul Șerban Nicolae s-a întâlnit cu Mălin Bot: A plecat destul de rușinat celebrul Bot
30 Noi 2018   •   20:02

Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat, vineri, că va participa la parada dedicată împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, de la Alba Iulia, chiar dacă vor fi prezente și persoanele „care simt nevoia să huiduie”.

„Voi fi pe 1 decembrie la Alba Iulia. Nu cred că mi-aș ierta vreodată dacă aș rata un asemenea moment, chiar dacă probabil la Alba Iulia vor fi prezenți și cei care simt nevoia să huiduie, să își spună cu totul alte teme”, a declarat Șerban Nicolae, la ”100 de minute”.

Social-democratul a povestit că s-a întâlnit, la Chișinău, cu protestatarul Mălin Bot.

„E adevărat că la Chișinău m-am întâlnit cu celebrul Bot în mulțime. A încercat să îmi spună niște lucruri legate de mitingul din februarie-martie 2017 din București. Spre nefericirea lui au fost cei care erau prezenți acolo, care l-au luat la goană și i-au spus -haide mă pleacă de aici, lasă-ne cu prostiile-. A plecat destul de rușinat celebrul Bot, nu știu dacă erau și ceilalți scandalagii de profesie”, a adăugat Șerban Nicolae.

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa sâmbătă dimineață la parada de 1 decembrie din București, urmând ca după amiază să fie prezent la Alba Iulia.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat că nu va participa la paradă, deoarece sănătatea nu îi permite să stea în frig.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close