Antena 3 CNN Actualitate Serghei Gorbunov a fost ?uitat? în libertate de autorităţi

Serghei Gorbunov a fost ?uitat? în libertate de autorităţi

Serghei Gorbunov a fost ?uitat? în libertate de autorităţi
Sursa foto: Serghei Grobunov
01 Feb 2009   •   12:33

Serghei Gorbunov principalul suspect în cazul dublului asasinat din Braşov a fost uitat în libertate. Autorităţilor le-au trebuit aproximativ patru luni să îl dea în urmărire generală din momentul în care au observat că a dispărut. În luna mai 2008, Gorbunov a fost eliberat pentru trei luni pe motive medicale. Medicii spun că infractorul avea nevoie de o operaţie de glaucom.
În luna august, după cele trei luni de libertate, Gorbunov nu a mai revenit în penitenciar. El a fost dat în urmărire însă abia în luna noiembrie. Gorbunov avea de efectuat o pedeapsă de 15 ani în România, pentru tentativă de omor. El mai are şi o pedeapsă de 12 ani, dată de autorităţile moldovene.
Medicii care au intocmit raportul de expertiză vor trebui acum să explice cum au ajuns la concluzia că Gorbunov avea într-adevăr probleme grave la ochi şi că ar trebui să fie supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale. De asemenea, judecătoarea va trebui să explice de ce a ales să îl pună pe Gorbunov în libertate, pentru o perioadă de trei luni, deşi în raportul medical se preciza că există opţiunea internării sub pază a infractorului. O a treia persoană care va trebui să dea explicaţii este procurorul de şedinţă, care nu a făcut recurs în acest caz.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Serghei Gorbunov
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close