Antena 3 CNN Actualitate Serghei Gorbunov, audiat la Judecătoria Deva pentru tâlhărie

Serghei Gorbunov, audiat la Judecătoria Deva pentru tâlhărie

Serghei Gorbunov, audiat la Judecătoria Deva pentru tâlhărie
Sursa foto: Serghei Gorbunov
02 Mar 2009   •   10:18

Serghei Gorbunov, primul suspect în cazul atacului armat de la Braşov, este audiat, luni, la Judecătoria Deva.
Basarabeanul a fost citat într-un nou termen din procesul în care este judecat pentru tâlhărie. El este acuzat că, în urmă cu şase ani, l-a atacat pe patronul unei case de schimb valutar din Deva şi că i-a furat aproximativ 70.000 de lei.
Gorbunov susţine că proba ADN pe baza căreia a fost deschis acest dosar este "contrafăcută" şi că încearcă să i se pună în spate un alt caz cu autor necunoscut. El a adăugat că, în 2004, în momentul în care a fost adus la Deva pentru a fi recunoscut de patronul casei de schimb valutar, a păşit pentru prima oară în acel oraş.
Serghei Gorbunov a cerut recuzarea instanţei de la Judecătoria Deva, unde este judecat pentru tâlhărie. El a invocat lipsa unui translator, dat fiind că este cetăţean moldovean vorbitor de limba rusă.
Serghei Gorbunov a avut un mesaj şi privitor la atacul armat de la Braşov. El spune că va da statul român în judecată pentru felul în care a fost instrumentată ancheta. Declaraţiile au fost făcute înainte de începerea audierilor în procesul de la Deva.
Antena 3

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close