Antena 3 CNN Actualitate Sex aromat după gratii. Deţinuţii români primesc prezervative mentolate

Sex aromat după gratii. Deţinuţii români primesc prezervative mentolate

Sex aromat după gratii. Deţinuţii români primesc prezervative mentolate
Sursa foto: Foto: flavored-condoms.net
de M.Z.    |    08 Oct 2012   •   21:01

Viaţa sexuală a deţinuţilor din România este una picantă. În câteva penitenciare din ţară, condamnaţii care au dreptul la vizita conjugală vor primi, odată cu acordul şefilor instituţiei, câte un prezervativ cu aromă de cicolată, mentă sau fructe.

Fericiţii deţinuţi care le vor încerca sunt cei din penitenciarele din Tulcea şi din Ploieşti. Reprezentanţii celor două instituţii au comandat, ca de obicei, prezervative pentru cei care au dreptul la vizite conjugale.

"Unităţile penitenciare achiziţionează, prin sistemul electronic de achiziţii publice, mijloace de protecţie şi astfel la Penitenciarul Tulcea au fost achiziţionate 300 de bucăţi, iar la Penitenciarul Ploieşti, 100 de bucăţi", a declarat purtătorul de cuvânt de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), Georgiana Gherman.

Doar că, în loc de mijloacele de protecţie obişnuite, au primit protecţie cu arome.

"Noi nu am comandat prezervative cu arome, am comandat prezervative simple", susţine purtătorul de cuvânt de la Penitenciarul Ploieşti, Cristina Comnea.

Încurcătura a făcut-o firma care livrează astfel de produse pentru penitenciare, iar marfa este la acelaşi preţ, spun reprezentanţii penitenciarelor, adică 29 de bani, bucata.

Deţinuţii din penitenciarele româneşti au dreptul trimestial la vizite conjugale.





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close