Antena 3 CNN Actualitate Loredana, în formă de zile mari. Melodiile Mariei Tănase, live, de Ziua Naţională a României, la Antena 3

Loredana, în formă de zile mari. Melodiile Mariei Tănase, live, de Ziua Naţională a României, la Antena 3

De Ziua Naţională a României, Loredana a susţinut un show incendiar în platoul Antenei 3, unde de obicei sunt invitaţi politicieni şi analişti. Artista a arătat o formă de zile mari, iar la final a declarat că speră ca lumea să revină la normal cât de curând şi să nu ne pierdem niciodată credinţa.

Loredana, în formă de zile mari. Melodiile Mariei Tănase, live, de Ziua Naţională a României, la Antena 3
de Claudia Popovici    |    01 Dec 2020   •   22:00

Loredana a susţinut un recital live în platoul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 şi a arătat o formă de invidiat.

Îmbrăcată cu o rochie provocatoare, cu motive tradiţioanale româneşti, Loredana a cântat piese din repertoriul Mariei Tănase, Floarei Calotă sau a Mărioarei de la Gorj.

La finalul recitalului, întrebată de Mihai Gâdea care este piesa românească preferată, Loredana a răspuns: "Lung îi drumul Gorjului, Marioara de la Gorj, un cântec emblematic, pentru că este vorba de o sârbă, un ritm românesc, care ne însoţeşte peste tot, în orice moment de bucurie şi chiar de tristeţe. Acest cântec şi Maria sunt simbolul feminităţii, simbolul femeii româneşti"

Loredanei i-au dat lacrimile, după ce a terminat de cântat. 

"De fiecare dată când cânt muzica aceasta încărcată de emoţie ancestrală, mă trec nişte fiori pe care nu am cum să-i opresc şi lacrimile, atunci, mă trădează", a spus Loredana.

"Este o mare bucurie că petrecem această zi împreună şi că am reuşit să vă dăruiesc câteva dintre cântecele emblematice ale acestui neam. Este urarea mea pentru voi, să aveţi speranţă pentru anul care vine. Să credem cu toţii că ne vom întoarce la normalitate cât de curând şi să nu ne pierdem niciodată credinţa.

Cu siguranţă vom găsi puterea să mergem mai departe şi, poate această încercare, tot acest an care a fost atât de neaşteptat, să fie de fapt o lecţie extraordinară pentru toţi.

Pentru că am învăţat să fim mai buni, am învăţat să ne acceptăm, am învăţat să dăruim mai mult, iar aceste lucruri nu se pot uita, nu se pot schimba", a declarat Loredana la finalul show-ului.

×
Subiecte în articol: loredana
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close