Antena 3 CNN Actualitate Și-a scos asul din.... pantaloni. ”E mare și tare. Face treabă bună”

Și-a scos asul din.... pantaloni. ”E mare și tare. Face treabă bună”

Și-a scos asul din.... pantaloni. ”E mare și tare. Face treabă bună”
30 Oct 2012   •   21:49

Nu doar unele femei se vând. Şi bărbaţii o fac. Cea mai veche meserie din lume nu este practicată în exclusivitate de femeile de moravuri uşoare. Pentru o sumă frumuşică şi barbatii sunt dispuşi să-şi scoată trupul la mezat. Cu relaxare,ei ofera toate detaliile intime inca de la prima intalnire pe un site de socializare.


Domnul din imaginile următoare se vinde ca şi cum ar fi o marfă. Clienta a stabilit repede un dialog pe un site de socializare. Ca să fie convingător, interlocutorul şi-a scos cât a-i clipi asul... nu din mânecă.

De altfel, toţi domnii care se oferă pe tavă, le promit clienteor că nu vor regreta, dacă îi caută. Şi nu sunt puţini. Domnul de la capătul firului promite că poate îndeplini orice fantezie clientelor.

Preţul unei partide ori, după caz, unor zile petrecute în compania unor domni... de moravuri uşoare se negociază în funcţie de prestaţia fiecăruia.

Iar când vine vorba de înţelegere, aspectul clientei este hotărâtor:

Sunt domni care, dacă sunt solicitaţi şi, bineînţeles, remuneraţi pe măsură, sunt dispuşi să se deplaseze oriunde în România sau chiar în străinătate.

Deşi prostituţia nu este legală la noi în ţară, domnii... de companie n-au emoţii. Şi până când Poliţia îi va băga în seamă, EI nu îşi văd capul de treabă.



×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close