Antena 3 CNN Actualitate Şi-a văzut părinţii cum ard de vii în maşina care le-a devenit mormânt. "Auzeam cum strigă după ajutor, dar nu puteam face nimic"

Şi-a văzut părinţii cum ard de vii în maşina care le-a devenit mormânt. "Auzeam cum strigă după ajutor, dar nu puteam face nimic"

Şi-a văzut părinţii cum ard de vii în maşina care le-a devenit mormânt. "Auzeam cum strigă după ajutor, dar nu puteam face nimic"
de O.P.    |    01 Noi 2012   •   05:32

 Doi oameni au ars de vii într-un cumplit accident de circulaţie, azi-noapte, în Capitală. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul maşinii de teren pe care o conducea şi s-a izbit cu putere într-un stâlp. Maşina a luat foc imediat şi numai unul din cei trei pasageri a reuşit să se salveze. Martorii spun că este vorba despre un băiat de 14 ani, fiul celor două persoane decedate, care şi el are arsuri pe o mare parte din suprafaţa corpului.

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopţii, chiar în faţa Palatului Cotroceni. Un autoturism de teren în care se aflau trei oameni a ieşit de pe şosea şi a intrat cu viteză într-un stîlp de iluminat.

Martorii au chemat pompierii, şi au încercat să dea o mînă de ajutor celor aflaţi în maşina distrusă.

ANDREI  -  martor: "Mama era inconstienta la geam. Am încercat să dau cu uşa, pe acolo, dar erau lângă stâlp, nu se putea deschide uşa de acolo. Am auzit cum striga dupa ajutor si nu am reusit sa fac nimic".

Motorul autoturismului era supraîncălzit şi au fost suficiente cîteva scîntei ca maşina să fie cuprinsă de flăcări.  Unul dintre ocupanţii maşinii a reuşit să se salveze în ultimul moment. Ceilalţi doi pasageri, însă, au pierit mistuiţi de flăcări.

Tânărul de 14 ani, care a reuşit să se salveze a fost transportat în stare gravă la Spitalul "Grigore Alexandrescu". Poliţiştii încearcă acum să afle cum a avut loc accidentul.




×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close