Antena 3 CNN Actualitate Sibianul care şi-a ucis iubita cu 25 de lovituri de cuţit a fost prins

Sibianul care şi-a ucis iubita cu 25 de lovituri de cuţit a fost prins

Sibianul care şi-a ucis iubita cu 25 de lovituri de cuţit a fost prins
31 Mai 2010   •   20:53

A ameninţat că va ucide, a ucis, apoi s-a ascuns trei zile în pădure. Sibianul care şi-a măcelărit prietena cu 25 de lovituri de cuţit a fost prins duminică seară. Poliţiştii spun, în continuare, că legea e de vină pentru că nu au intervenit deşi, înainte de crimă, bărbatul îşi ameninţase victima cu moartea.

Îl cheamă Daniel Filter. Joia trecută şi-a ucis iubita, pe stradă, cu 25 de lovituri de cuţit. A omorât-o pentru că nu mai era a lui. Au avut o relaţie scurtă, în care Cătălina a îndurat nişte bătăi crâncene. Şi-a luat copilul de 5 ani, dintr-o căsătorie anterioară, şi şi-a părăsit iubitul. El început să o ameninţe cu moartea. A urmărit-o timp de trei zile, apoi a atacat-o sălbatic în stradă.

Bărbatul a reuşit să fugă şi s-a ascuns într-o pădure de lângă Sibiu. A mers 110 kilometri, timp de trei zile. De la Sibiu, la Retiş, la casa părintească. Acolo, l-au prins poliţiştii.

?Tot timpul am fost, noi, poliţia, pas în paralel pe urmele lui?, a declarat comisarul şef Ioan Mustaţă, adjunctul şefului Poliţiei Sibiu.

Mai exact, au fost în paralel cu el, chiar şi înainte de crimă. Poliţiştii ştiau de mesajele de ameninţare ale bărbatului. ?Au spus că mesajele nu sunt probă că ei sunt criminalişti. Au zis că vor fapta. Păi ce faptă?... Au văzut acum?, a declarat sora fetei, Oana Crâşmaru. "Legea e proastă!", se scuză poliţiştii.

?Legea spune că trebuie ca temerea să fie puternică, pentru a putea fi luată în considerare. Noi aplicăm legile, nu le facem. Şi cum le avem, aşa proaste, le aplicăm?, spune comisarul şef Gabriel Dabău, IPJ Sibiu.

Atunci, şi legea e de vină pentru moartea Cătălinei Popescu de 26 de ani. În schimb, criminalul poate primi câte un an de închisoare pentru fiecare lovitură de cuţit.

Observator

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close