Antena 3 CNN Actualitate Sibienii nemulţumiţi de eventuala plecare a lui Iohannis, chemaţi la un flash mob în Piaţa Mare

Sibienii nemulţumiţi de eventuala plecare a lui Iohannis, chemaţi la un flash mob în Piaţa Mare

Sibienii nemulţumiţi de eventuala plecare a lui Iohannis, chemaţi la un flash mob în Piaţa Mare
14 Oct 2009   •   14:32

Sibienii nu sunt deloc de acord cu plecarea primarului Klaus Johannis "la Bucureşti".

După ce varianta ca edilul din Sibiu să devină premier a început să fie dezbătută serios la nivelul conducerii partidelor, mai multe mesaje au început să circule pe Internet, prin care locuitorii oraşului sunt chemaţi să prevină plecarea primarului.

În acest sens, sibienii sunt invitaţi să se întâlnească, miercuri, în Piaţa Mare, pentru a lua parte la un flash mob destinat convingerii lui Johannis să nu îi abandoneze. Acţiunea ar urma să aibă loc la ora 16:00.

?Dacă vrei ca Johannis să rămână în continuare primar la Sibiu şi să nu intre în gura lupilor de la Bucureşti vino astăzi, 14 octombrie la orele 16 în Piaţa Mare şi spune NU PLECĂRII?, este mesajul care circulă pe Internet.

Klaus Johannis a fost chemat la Senat, miercuri, pentru a discuta cu liderii PSD+PC, PNL, UDMR şi cei ai minorităţilor în vederea acceptării unui eventual mandat de premier, în cazul în care preşedintele Traian Băsescu acceptă propunerea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close