Antena 3 CNN Actualitate Sibiul se pregăteşte deja de Crăciun. Un brad uriaş a fost adus în Piaţa Mare

Sibiul se pregăteşte deja de Crăciun. Un brad uriaş a fost adus în Piaţa Mare

Sibiul se pregăteşte deja de Crăciun. Un brad uriaş a fost adus în Piaţa Mare
Sursa foto: Foto: Antena 3
17 Noi 2010   •   23:27

Încă mai sunt maxime de 22 de grade în ţară, dar Piaţa Mare din Sibiu a fost deja împodobită cu un brad imens de Crăciun. Se cam grăbesc sibienii, am putea spune, dar ei nu sunt de aceeaşi părere. Vor să aibă bradul pregătit din timp. Şi la câtă bătaie de cap au avut cu el, bine că s-au apucat de pe acum.

Iată bradul din Piaţa Mare a Sibiului în toată splendoarea lui. O frumuseţe de conifer, de 25 de metri înălţime. Îi obligă pe copii să facă ochii mari, iar pe adulţi să se oprească din mers şi să-l admire.

Dar până să ajungă în poziţie verticală şi înainte să aducă zâmbete pe buzele sibienilor, bradul le-a scos peri albi celor însărcinaţi cu aducerea lui. Când unul striga "dă-i", altul striga "stop".

Din staţiunea Păltiniş, de unde a fost tăiat, până în Sibiu a ajuns fără prea mari probleme. Cum a intrat în Piaţa Mare, însă, a dat totul peste cap.

Indicatoare rutiere, bariere, stâlpi, toate au fost un obstacol în calea bradului. Ba, la un moment dat, muncitorii au fost nevoiţi să reamenajeze o terasă din Piaţă, ca să aibă loc.

Când Pomul de Crăciun a ajuns, în sfârşit, la locul stabilit, muncitorii au fost nevoiţi să îl ia un pic la dans.

Într-un final, după zeci de minute de chin, bradul şi-a luat locul bineştiut în Piaţa Mare a Sibiului. Până în data de 27 noiembrie el va fi deja împodotit.

Sibiul se pregăteşte deja de Crăciun. Un brad uriaş a fost adus în Piaţa Mare

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close