Antena 3 CNN Actualitate Sicriu de lux pentru Florin Cioabă. Reprezentantul firmei de pompe funebre din Antalya: "Vor totul de calitate"

Sicriu de lux pentru Florin Cioabă. Reprezentantul firmei de pompe funebre din Antalya: "Vor totul de calitate"

Sicriu de lux pentru Florin Cioabă. Reprezentantul firmei de pompe funebre din Antalya: "Vor totul de calitate"
18 Aug 2013   •   14:25

Familia lui Florin Cioabă vrea ca sicriul regelui romilor să fie construit din cele mai scumpe materiale disponibile. Iar preţul nu contează. Firma de pompe funebre din Antalya spune că va face tot posibilul să găsească un coşciug de lux care să corespundă cerineţor însă nu au cum să fabrice unul la cerere. Asta ar dura cel putin 4 zile, iar familia nu vrea să mai aştepte. 

"Vor coşciugul foarte de lux, vor totul de calitate. (Fiul lui Florin Cioabă -n.r.) Nu vrea ceva normal. Vrea ceva foarte scump pentru Regele Ţiganilor. Atât mi s-a spus şi mie, atât pot să vă spun şi eu", a declarat reprezentatul firmei de pompe funebre din Turcia, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
   
Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

Citeşte şi:

Băsescu: Dumnezeu să-l ierte pe Florin Cioabă. Condoleanţe familiei şi etniei

Florin Cioabă, un "rege" prieten cu preşedintele Băsescu şi cu trimiterea romilor la şcoală

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close