Antena 3 CNN Actualitate Sile Cămătaru a fost transferat la Penitenciarul Rahova. Interlopul, condamnat la 13 ani de închisoare cu executare

Sile Cămătaru a fost transferat la Penitenciarul Rahova. Interlopul, condamnat la 13 ani de închisoare cu executare

Sile Cămătaru a fost transferat la Penitenciarul Rahova. Interlopul, condamnat la 13 ani de închisoare cu executare
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    24 Iul 2012   •   21:55

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost transferat, marţi, din arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova, se arată într-un comunicat al IGPR, potrivit Agerpres.

Anterior, o escortă de la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - IGPR l-a preluat pe Sile Cămătaru pentru a-l aduce din Dusseldorf, Germania, în România.

Condamnatul, în vâsrtă de 44 de ani, a fost încarcerat în cursul nopţii de luni spre marţi, în arestul DGPMB.

În mai, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Vasile Balint la 13 ani de închisoare cu executare, pentru infracţiunile de iniţiere sau constituire a unui grup organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni şi îndemnul ori înlesnirea practicării prostituţiei sau tragerea de foloase de pe urma prostituţiei.

Pe baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea a fost emis un mandat european de arestare, Sile Cămătaru fiind introdus în Sistemul de Informaţii Schengen (SIS).

Ca urmare a colaborării cu autorităţile din Germania, Vasile Balint a fost oprit, pe 13 mai, la câteva ore de la semnalarea în SIS, în timpul unui control în trafic, pe o autostradă din Germania, pe ruta Passau - Frankfurt, acesta aflându-se într-un autoturism înscris în Germania, împreună cu alte trei persoane.




×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close