Antena 3 CNN Actualitate ”Pe Simona Halep nu o recunoaște nimeni pe stradă”. Comentariul dur al unei foste tenismene despre sportiva româncă

”Pe Simona Halep nu o recunoaște nimeni pe stradă”. Comentariul dur al unei foste tenismene despre sportiva româncă

Barbara Schett, fostă jucătoare profesionistă de tenis din Austria și moderatoarea emisiunii „Game, Set și Mats” de la Eurosport, a făcut o remarcă neașteptată la adresa Simonei Halep și a Emmei Răducanu, la scurt timp după ce a intervievat-o pe Simona Halep la turneul de la Linz.

”Pe Simona Halep nu o recunoaște nimeni pe stradă”. Comentariul dur al unei foste tenismene despre sportiva româncă
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2021   •   22:14

Barbara Schett susține că Simona Halep și Emma Răducanu nu se ridică la valoarea unor legende ale tenisului precum Serena Williams sau Steffi Graf.

„Este foarte important pentru tenis să aibă nume importante și personalități puternice. ATP se poate lăuda cu mai multe astfel de nume în prezent, dar în circuitul WTA este mai complicat. Atunci când jucam eu, oamenii știau numele starurilor. Știau de Steffi Graf, de Serena, de Mary Pierce, Jennifer Capriati… Acum nu mai este cazul în Linz.

Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu mergând pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște. Nu este vina lor, trăim într-o eră în care social media ridică oamenii care nu au făcut nimic. Trebuie să înțelegi această realitate și faptul că este mult mai dificil să vinzi circuitul WTA", a spus Barbara Schett, conform We Love Tennis.

Simona Halep s-a deplasat cu trenul de la Viena la Linz și a spus că nu a fost recunoscută de ceilalți călători:

„Nu m-a recunoscut nimeni! Nu prea era lume în tren. Am luat trenul pentru că mi-a plăcut și o fac ori de câte ori am ocazia, nu mi se pare ceva ieșit din comun”, a declarat tenismena, potrivit prosport.ro.
 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Emma Răducanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close