Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep a decis să încalce o tradiție importantă la nuntă. A anunțat deja invitații

Simona Halep a decis să încalce o tradiție importantă la nuntă. A anunțat deja invitații

Simona Halep şi partenerul său, Toni Iuruc sunt foarte aproape de ziua nunții. Mai au puține detalii de pus la punct. În privința tradițiilor care se respectă la orice nuntă, Simona a anunțat deja cu care nu este de acord și le-a transmis asta și invitaților.

Simona Halep a decis să încalce o tradiție importantă la nuntă. A anunțat deja invitații
de Gabriel Dano    |    14 Sep 2021   •   23:23

Oricum, Simona Halep și-ar fi dorit mult mai multă discreție în ceea ce privește nunta sa, însă a fost dată de gol de Ilie Năstase.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Simona Halep în urmă cu câteva săptămâni, potrivit Cancan.

Ce tradiţie va încălca Simona Halep la nuntă

Simona Halep este cu siguranță una dintre cele mai bogate sportive din România și nu doar sportul este o sursă de avuție pentru ea, ci și nenumăratele investiții pe care le-a făcut.

Poate și din acest motiv, Simona a simțit să încalce o tradiție vechie a românilor când vine vorba de nunți: mai exact, a transmis invitaților să nu li se ofere „darul” de nuntă într-un plic cu bani. Au precizat, în schimb, că vor primi cu mare drag cadouri.

Simona Halep, surprinsă la clubul din Mamaia unde va avea loc nunta cu milionarul Toni Iuruc

Mai sunt puține de ore până la nunta anului. Simona Halep se căsătorește în sfârșit cu milionarul Toni Iuruc. Evenimentul se va desfășura într-o locație de lux din Mamaia.

Simona Halep a fost surprinsă de reporterul Antena 3 Cristi Popovici la intrarea în clubul din nordul stațiunii Mamaia care va fi transformat în sală de evenimente pentru nunta sportivei.

Îmbrăcată casual, tenismena părea relaxată.

Potrivit surselor Antena 3, cununia civilă va fi organizată pe malul mării.

La intrarea în sala de evenimente fost montat un tunel prin care vor trece invitații la sosire.

Simona Halep le-a cerut organizatorilor discreție totală. Aceștia nu au voie să comunice informații despre meniuni sau invitați.

Tatăl sportivei a transmis că nu va fi o nuntă mare, ci vor veni doar prietenii apropiați și rudele.

Printre oaspeții care au confirmat prezența se numără și Ilie Năstase, care a sosit pe litoral încă de ieri, alături de soția sa. Ion Țiriac și Gică Hagi sunt alte nume importante care vor fi prezente la eveniment.

Invitaților li s-a transmis că nu trebuie să vină cu tradiționalul plic. Un buchet de flori sau un cadou simbolic este suficient.

Nunta religioasă este programată anul viitor la București. 

Luna de miere a cuplului va fi scurtă. Peste trei săptămâni, SImona Halep va fi prezentă la turneul de la Indian Wells, iar spre sfârșitul lunii octombrie a confirmat participarea la Transilvania Open.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Polițele RCA Euroins expiră peste 90 de zile
x close