Antena 3 CNN Actualitate Sinistraţii sunt în pragul disperării. "Soţia mea e bolnavă, face insulină, dar s-ar putea termina"

Sinistraţii sunt în pragul disperării. "Soţia mea e bolnavă, face insulină, dar s-ar putea termina"

Sinistraţii sunt în pragul disperării. "Soţia mea e bolnavă, face insulină, dar s-ar putea termina"
de O.P.    |    19 Dec 2012   •   06:00

Sinistraţii din Botoşani sunt în pragul disperării. Mulţi dintre ei au rămas fără medicamente, iar medicii încearcă de mai multe zile să ajungă la femeile gravide care au nevoie de asistenţă de specialitate.

Dacă aveţi cunoştinţe care sunt afectate de ninsori, trimiteţi mesajele voastre pe [email protected] şi noi le vom face publice

Există sute de gospodării fără lumină, iar locuitorii asigură că nu au văzut nicio freză de la începutul iernii. Oamenii spun că nu primesc ajutor de la autorităţi şi mai speră doar la îmbunătăţirea vremii.

"După 4 zile jumătate de sat nu are lumină. Nu mişcă nimeni nimic. Sunt blocaţi", spun sinistraţii.

"Nevasta mea e gravidă în 39 de săptămâni. Îmi spunea un doctor care era de serviciu că el mă poate ajuta doar cu o vorbă. Vă daţi seama? Şi eu cu nevasta mea în casă".

"Nu lucrează nimeni. De la Săveni nu lucrează nimeni încoace. Nici nu au lucrat".

Mihaela Scripcaru: "Suntem plecaţi de acasă de miercuri, săptămâna trecută. Am stat la o familie care pur şi simplu nici nu ne-a cunoscut. Ne-a ţinut până astăzi. Astăzi ne-au spus că nu ne mai poate ţine. Acum am venit la altcineva. Stăm într-o bucătărie de vară. Aici nu au lemne.
În localitate la magazin nu se găseşte pâine, nu găseşti nimic să cumperi".

Marc Gheorghe: "Nevasta mea e bolnavă, face insulină, s-ar putea termina şi aia. Mai am o soră care e cardiacă şi s-ar putea să nu mai găsească tratamentul. Era o maşină de la drumuri defectă. Ne-au ajutat nişte oameni şi ne-au întors mai mult pe sus. Dacă rămâneam acolo eram înzăpeziţi şi azi. Am reuşit şi am ajuns în sat înapoi. Şi stăm de atunci. Nu s-a lucrat nimic. Aştia au minţit".




×
Subiecte în articol: ninsoare ninsoare ninsoare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close