Antena 3 Actualitate Sinteza zilei: Autodenunţurile cuplului Băsescu - Udrea

Sinteza zilei: Autodenunţurile cuplului Băsescu - Udrea

26 Apr 2015   •   23:19

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", autodenunţurile cuplului Traian Băsescu - Elena Udrea, care recunosc, în diverse situaţii, că au făcut poliţie politică.

Primul se referă la episodul vizitei lui Geoană la Vîntu, în 2009. Elena Udrea admite, la finalul mandatului lui Traian Băsescu, că a fost implicată şi ea în episodul vizitei nocturne a lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vîntu, vizită în urma căreia au apărut fotografii care au dus la pierderea alegerilor de către Geoană.

"Adormisem, era unu noaptea, când m-a trezit fostul meu şoţ, că mă caută Viorel Sima (ziaristul care a făcut fotografiile - n.r.), este şi meritul lui, că are ceva să-ţi spună ceva. L-am fotografiat pe Geoană la Vântu acasă. Mă urmăresc ăştia şi nu ştiu ce să fac“, a spus Udrea la un post de televiziune.

Al doilea autodenunţ poate fi reprezentat de mesajul postat de Elena Udrea pe pagina sa de Facebook, în care recunoaşte că a băgat oameni nevinovaţi în închisoare.

”Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI. Îmi cer scuze pentru că ani de zile am apărat sistemul şi nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei. Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-am negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor”, a scris Udrea pe Facebook.

Vizionează materialul de mai sus pentru mai multe exemple.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea

Vreme mai caldă decât normalul perioadei

 

 

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close