Antena 3 CNN Actualitate Bomba serii, Mihai Gâdea, filmare în cuibul miliardarilor

Bomba serii, Mihai Gâdea, filmare în cuibul miliardarilor

Mihai Gâdea a prezentat, duminică, la Sinteza zilei, imagini exclusive cu vilele luxoase de la Snagov. Mihai Gâdea a navigat împreună cu jurnalistul Sorin Roșca Stanescu pe lacul Snagov, pentru a comenta vilele unora dintre cei mai bogați oameni din România.

Bomba serii, Mihai Gâdea, filmare în cuibul miliardarilor
Sursa foto: foto: captura Sinteza zilei
de Gabriel Dano    |    05 Iul 2020   •   22:27

"Multe anchete au fost făcute în acești an de zile despre modul în care unii oameni s-au îmbogățit. Sunt oameni care au muncit cinstit și într-o societate dacă nu îi apreciezi pe cei care muncesc și reușesc să facă ceva prin ideile lor înseamnă că nu am înțeles ce înseamnă o societate capitalistă, în care există economie de piață.

Pe de altă parte, sunt niște oameni care au știut întotdeauna formulele secrete, care au știut întotdeauna cum să facă să pună mâna pe bani, pe contracte pentru că era ceva acolo, nevăzut de nimeni, în spate. Unii dintre acești oameni au deveni cei mai bogați oameni din România", a spus Mihai Gâdea.

Cum a descoperit familia Ceaușescu Snagovul

"Fiind în proximitatea Bucureștiului era un loc care i-a atras foarte mult pe oamenii bogați. Mai întâi a fost atrasă familia Ceaușescu - probabil au văzut-o din elicopter. După ce Ceaușescu a descoperit Snagovul l-a închis practic pentru locuitorii Snagovului. I-a evacuat. Locuitorii Snagovului au fost naționalizați, li s-au luat terenurile, li s-au luat pământurile, li s-au luat casele. Cele mai multe case au fost dărămate, au fost ridicate o serie de vile de protocol.

Alte vile care fuseseră naționalizate au fost distribuite unor oameni din nomenclatura comunistă. Pe Lacul Snagov, în afară de familia Mizil, nimeni nu avea voie să se plimbe. Regimul comunist a căzut, prin coincidență, plecând de la Snagov", a povestit Sorin Roșca Stănescu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close