Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Culisele războiului total de la București din aceste zile. Cui îi folosește

Sinteza zilei. Culisele războiului total de la București din aceste zile. Cui îi folosește

Sinteza zilei. Culisele războiului total de la București din aceste zile. Cui îi folosește
Sursa foto: foto: captura Antena 3
14 Mai 2018   •   22:13

Război total la București în aceste zile. Și, desigur, că toată lumea se gândește cui folosește acest conflct între Palate.

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la "Sinteza Zilei", culisele neștiute ale acestui război, ce nu s-a aflat în spațiul public despre această luptă și care sunt, de fapt, taberele care se confruntă la scenă deschisă.

"Acest război colosal a început de mai multă vreme, de la celebra declarație a președintelui Klaus Iohannis că domnul Dragnea cu doamna Dăncilă, cine știe ce înțelegeri "secrete" fac cu evreii.Totul începea de la momentul în care președintele se afla într-o poziție de dificultate pierzând din autoritatea sa mai ales pe zona de politică externă.

De atunci, declarații ale președintelui, cereri de demisie, critici de tot felul - iar în acest weekend totul ajunge la un nivel pe care toată lumea care a urmărit sâmbătă și duminică Antena 3 a observat că a atins un punct foarte important: președintele trece la un gen de atac ce nu prea s-a mai auzit. Nu știu dacă a fost o inabilitate sau chiar așa gândește președintele", a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii 'Sinteza Zilei'.

Comentariul integral, în materialul video:

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close