Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Cunoscut psihiatru: Criminalul olandez nu a fost singur în România

Sinteza zilei. Cunoscut psihiatru: Criminalul olandez nu a fost singur în România

Sinteza zilei. Cunoscut psihiatru: Criminalul olandez nu a fost singur în România
24 Sep 2019   •   21:56

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu afirmă că olandezul suspectat de uciderea micuței Adriana din Dâmboviţa a avut cu siguranță un contact la sosirea în România și că este posibil ca fata de 11 ani să nu fi fost singura sa victimă din țara noastră.

Citește și: Teorie-bombă: Pedofilul olandez nu s-a sinucis

Citește și: Sinteza Zilei. Detalii înfiorătoare. Profilul psihopatului asasin din Olanda

"La momentul de față presiunea e mare pe anchetori și cresc șansele ca oamenii să facă greșeli să închidă cazul. Am auzit deja declarații că dacă făptășul s-ar fi sinucis, nu mai există speță.

Și este o greșeală. În astfel de situații, când victima este minor, vorbești deja de omicid de mare gravitate. Cu atât mai mult cu cât este o componentă sexuală. Trebuie să ne uităm la ce știm din cazul anterioare și la ceea ce știm din literatură.

În momentul în care te uiți la prădătorisexuali de minori, ei operează de obicei pe un areal destul de restrâns în jurul lor. Sunt foarte puțini care sunt itineranți și, cu atât mai puțini unii care se duc în turis sexual. Turismul sexual cu minori, ne place sau nu, este o industrie ilegală care este foarte bine organizată pentru că permanent intră în contact cu legea.

Omul acesta știa unde vine, acest om a avut un contact la sosirea la București, acest om a avut de ales dintr-un catalog, drept urmare s-ar putea că nu doar aceasta este unică victimă și că sunt mai multe și opinia mea este că acest om nu era singur în România."

Citește și: Exclusiv! Harta dată de olandez Poliției Române

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Adrianei. Suspectul olandez a dus poliția la cadavrul fetiței

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close